You are currently viewing Steder i og på dit hus du muligvis ikke havde tænkt på at rengøre 

Steder i og på dit hus du muligvis ikke havde tænkt på at rengøre 

Når du er husejer, er det fuldkommen dit ansvar at rengøre der, hvor du bor. Måske er du skrab til at spotte snavs og støv. Dog kan det stadig være, at du ikke har tænkt over visse steder, som kan trænge til en omgang rengøring. Indendørs rengøring er vigtigt for et godt indeklima og indretningen. Udendørs rengøring er godt for funktionalitet og udseende. Derfor er det en god ide at have et rent hjem.

Rengøring af tag og tagrender

Selvom at du måske ikke ofte tænker over, hvordan dit tag ser ud, kan det være et af de steder, som trænger til en kærlig hånd. Du kan eksempelvis få en algebehandling af tag, hvilket får dit tag til at se flot og nyt ud igen. Dette kan du få hjælp til af professionelle, som har det rette udstyr til at få dit tag til at funkle.

Med en stige og en lille skovl kan du selv rense dine tagrender. Dette er især relevant, hvis du bor tæt på træer, hvis blade kan falde ned i din tagrende.

Rengøring af fliser

Hvis du har fliser på din ejendom, kan det være en god ide at tjekke, om de er rene. Fliser kan nemlig både få alger og pest og samle på mos og ukrudt. Derfor kan det være en god ide at få dine fliser renset af professionelle, som har udstyret til at få dine fliser til at se nye og pæne ud. Her kan du se stor forskel, når de er blevet rengjort.

Rengøring bag dine hårde hvidevare

Hvis du ofte bruger dit køkken, er der stor sandsynlighed for, at der er godt med snavs i de små kroge. Dette kan eksempelvis være bag din ovn og bag dit køleskab. Du kan med fordel skubbe både din ovn og køleskab en smule væk fra væggen, hvis det er muligt. Derefter kan du både give væggen, gulvet, bagsiden og siderne på dine hvidevare en omgang rengøring. Så kan du være helt sikker på, at dit køkken er så rent så muligt. Denne form for rengøring kan sagtens klares med almindeligt rengøringsmiddel.  

Leave a Reply