You are currently viewing Guide: de 3 reneste hunderacer

Guide: de 3 reneste hunderacer

Hunde er både søde og sjove, men vi kommer ikke udenom, at de også kan svine enormt meget. Er du hundeejer, ved du garanteret allerede hvor mange timer, man kan bruge på at gøre rent, når man har hund. Der er dog forskellige hunderacer, der er en smule renligere end andre. Læs med herunder, hvor du får en oversigt over de 3 reneste hunderacer.

Engelsk bulldog

Den engelske bulldog har et specielt udseende, som mange genkender. Udover den ser sød ud, er den også en af de mest renlige hunderacer. Den engelske bulldog sover det meste af dagen, og bevæger sig kun udenfor døren, når den skal motioneres, Hunderacen er korthåret, og du skal derfor ikke bekymre dig om pelsbolde overalt i hjemmet. Læs mere om hunderacen Engelsk Bulldog på engelsk-bulldog.dk

Yorkshire terrier

Selvom Yorkshire terrieren har det flotteste, lange hår, fælder den stort set ikke. Derfor er Yorkshire terrieren også en af de reneste hunderacer, der findes. Hunderacen Yorkshire terrieren er meget lille, og kræver derfor ikke meget plads. Den er rolig, og roder ikke hele huset til, når du ikke hjemme. Har du ikke den største bolig, men ønsker en sød og renlig hund, er Yorkshire terrieren garanteret lige noget for dig!

Labradoodle

Ønsker du en mellemstørrelses hund, der er både rolig og renlig, er hunderacen Labradoodle et godt bud. Selvom den søde Labradoodle har meget hår, fælder den sjældent, og pelsen er relativt let at holde pæn og ren. Derudover er hunderacen Labradoodle en god familiehund! Den har et roligt sind, som gør den velegnet til børn. Ønsker man dog alligevel at have lidt sjov med hunden, uden det bliver for meget, er det oplagt at tage den med på stranden. Racen Labradoodle elsker nemlig vand, og en tur i havet er derfor lige sagen.

Leave a Reply