You are currently viewing Alt hvad du har brug for til din nye hund

Alt hvad du har brug for til din nye hund

Skal du snart have hund? Du er ikke alene. På det seneste har der været et stort boom i salg af hunde i Danmark. I 2020 var det næsten umuligt at købe en hundehvalp, fordi at alle opdrætterne havde lange ventelister. Hunde har selvfølgelig altid været et populært kæledyr, og det tyder på, at det ikke ændrer sig foreløbigt. Som hundeejer har du brug for en masse tilbehør til hjemmet, så du er sikker på, at hunden har det godt. Derudover kan det være smart med nogle rengøringstips, så du kan holde din bolig ren og pæn på trods af din firbenede ven. 

Køb et godt hundebur til bil

Hvis du har bil og planlægger at køre rundt med din hund, hvilket du sandsynligvis gør, så skal du købe et hundebur til bil. Med et hundebur er du sikker på, at din hund er tryg og sikker under bilturen. Den skal jo være fast spændt på samme vis, som de menneskelige passagerer. Du kan få hundebur til bil i alle farver, materialer og størrelser. Uanset om du skal have en sød, lille terrier eller en stor ulvehund, så kan du uden tvivl finde et hundebur, som passer til din nye, firbenede ven. 

Bliv fri for hundehår med en robotstøvsuger

De fleste hunderacer fælder, og det sætter sine spor i hjemmet. Hvis du gerne vil minimere hundehår i hjemmet, kan du overveje at købe en robotstøvsuger. Med en robotstøvsuger sparer du tid, fordi at du slipper for selv at svinge støvsugeren. Den kan indstilles, så den automatisk tager en rengøringsrunde dagligt eller med et bestemt interval. Hvis du slet ikke gider hundehård, er der også hunderacer, som ikke fælder. Du kan f. eks overveje at købe en ruhåret race eller en bomuldshund. Disse racer kræver til gengæld ofte mere pelspleje i form af regelmæssig børstning, trimning eller klipning. Til gengæld får du færre hundehår i møblerne.

En smart hundesnor

En hundesnor er rigtig vigtig, når du køber hund. Hundesnoren bliver jo brugt dagligt på de mange gåture, som du skal nyde med vovsen. Der er mange slags hundesnore på markedet, og der er forskellige forhold, som er værd at overveje, når du køber snor. Hvis du gerne vil lære din hund at løbe løs, kan du f. eks med fordel købe en lang snor, som er et godt træningsredskab. Hvis du mest skal gå ture i byen, er det smart med en klassisk, kort snor med rem. Du kan også overveje en flexline, som er et populært valg, da du kan indstille længden efter behov. 

Leave a Reply