You are currently viewing Indfør frokostordning på arbejdet

Indfør frokostordning på arbejdet

Har I overvejet at indføre en frokostordning på jeres arbejdsplads? Mange er trætte af at smøre madpakker og spise det ene tørre stykke rugbrød efter det andet i pausen. Det er demotiverende, og det er måske heller ikke alle jeres medarbejdere, der faktisk får den næring, der anbefales i løbet af en dag. Her kan en frokostordning måske være noget, der kunne komme på tale som en relevant løsning for jer.

LeMenu har forskellige bud på en frokostordning, I kan se nærmere på. For virksomheder kan det være en god og nem løsning, hvor der sørges for alt. I skal blot lægge bestillingerne – så vil maden leveres, så det passer til netop jeres afdeling. Det er naturligvis vigtigt, at der tages hensyn til eventuelle præferencer, allergier og andet, og det er noget af det, I også sagtens kan få indflydelse på med frokostordningen. Det sætter mange pris på.

Få leveret fra nærområdet

LeMenu kan være jeres leverandør i nærområdet. Det er altid rart at arbejde med en virksomhed, som er lokal. Det gør logistikken nemmere at have med at gøre, og samtidig er I med til at styrke handelslivet i nærområdet – og det er noget af det, der virkelig kan få positiv indflydelse på et område.

Maden er varieret og kan være med til at give et frisk pust i hverdagen. Mad skal gerne være noget, man ser frem til, og ved at slippe for at smøre madpakken aftenen før eller om morgenen kan det også være, energiniveauet er blevet hævet lidt mere resten af dagen – forhåbentlig er det også noget, der faktisk kan smitte af og være med til at øge motivationen blandt medarbejderne. Det er vigtigt at få den næring, man har behov for, men det er rigtig mange, der undervurderer det, og så er det en god idé med en frokostordning.

Leave a Reply